Tel: 066/370-770
Email: info@monerodoo.rs

Monero Rasveta
Isporuka i
preuzimanje

Mi se trudimo da osvetlimo Vaš životni prostor

CENA ISPORUKE

Isporuka je besplatna za sve porudžbine preko 25.000 dinara. Trošak isporuke za porudžbine ispod 25.000 se utvrđuje na osnovu aktuelnog cenovnika kurirske službe.

VREME DOSTAVE POŠILJKE

Ukupno vreme za koje će vam pošiljka biti uručena od trenutka evidentiranja vaše narudžbenice je najviše 3 (tri) radna dana. U slučaju da proizvod trenutno nemamo na stanju, kontaktiraće Vas naš prodajni sektor i obavestiti o očekivanom roku isporuke.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja.

Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.