Tel: 066/370-770
Email: info@monerodoo.rs

Monero Rasveta
Politika
privatnosti

Mi se trudimo da osvetlimo Vaš životni prostor

POLITIKA PRIVATNOSTI

 

Korišćenjem našeg online shopa, podrazumeva se saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja.

Monero doo Ruma se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog. Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i broj telefona. Pomoću tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo poručene artikle.

U ime Monero doo Ruma  obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima koji su neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo e-mail obaveštenja.

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Monero doo Ruma  odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Pored navedenih prikupljamo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo u druge svrhe.